Fecha Sábado, 15 octubre a las 15:14:08
Tema Musica Country


Actuació de THE DEANS a Platja d'Aro, dilluns 31 d'octubre a les 22,00. Entrada 10 €.
Competició de ball en línea: Dilluns 31 d'octubre a les 8,30 de la tarda. IV Open de Platja d'Aro. http://www.linedance.europeancma.com/playa_de_aro.htmActuació de THE DEANS a Platja d'Aro, dilluns 31 d'octubre a les 22,00. Entrada 10 €.
Competició de ball en línea: Dilluns 31 d'octubre a les 8,30 de la tarda. IV Open de Platja d'Aro. http://www.linedance.europeancma.com/playa_de_aro.htm

El grupo anomenat THE DEANS són la més gran llegenda en el món del country line-dance. Fundat originalment com els Dean Brothers per en John i en Jim Dean, dos germans de Harrogate, Anglaterra. Després de una llarga carrera que va caomençar als 80, en Jim Dean va decidir d'abandonar la banda l'any 2002. Fou aleshores quan en John Dean va decidí d'unirse a n'en John Pettifer (de coneguda fama como a ex-membre del grup Cheap Seats) per a formar els THE DEANS, continuadors de la discografia i musicalitat dels Dean Brothers. En John Pettifer fou durant anys el tercer Dean ja que va participar en la majoria dels traballs discogràfics de la banda, a més de ser-ne el productor.
Els Dean Brothers són el grup especialitzat en line-dance més popular del planeta. La seva fama arriba a tots els continents i les seves gires son incessants. El seu disc número 33 s'acaba de publicar amb gran éxit aquest estiu del 2005.
La fama internacional els va arribar a través del seu disc "A Chance to Dance" , el primer d'una sèrie que s'ha fet internacionalment famosa, i que recull, en la seva particular i excel·lent versió, els 20 éxits més populars del line-dance en cada edició. El primer va vendre més de 10.000 còpies tan sols a les llistes nacionals britàniques, a on la fama també els va arribar a través del seu programa nacional de TV dedicat al line-dance.
Els ha estat atorgat el premi de Millor Banda de l'Any durant 5 anys consecutius a càrrec de la prestigiosa Revista Linedancer Magazine.
Les seves gires els han portat per tot el món, essent sovintejades les actuacions a Disney Paris o al mític Wembley. A Espanya i Catalunya no hi han actuat a nivell públic (aquesta és la seva primera actuació), encara que si en les seves participacions en events turístics britànics des de l'any 1999, en que van debutar a Santa Susanna i que els ha portar, en les seves vacances de line-dance, por tot el sud d'Espany i les Canaries.

Disfrutarem del millor del line-dance i la millor música country gràcies a un grup mític, THE DEANS.

THE DEANS ens oferiran un gran repertori de clàssics i temes de la seva discografia recent. Alguns us els recomanem a www.ballscountry.com. De tota manera, estem en converses amb ells per oferir-vos properament una llista de balls per a la seva actuació. Us ho direm des d'aquestes mateixes planes, així com els balls per als seus recents éxits.

THE DEANS, un grup d'alt nivell per als millors line-dancers...

VOSALTRES!!!

DILLUNS 31 D'OCTUBRE DE 2005. Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Tarda-Nit, IV Open Internacional de Balls Country i Line-Dance. Informació i inscripcions www.linedance.europeancma.com

A LA NIT, i després de la competició, ball amb DJ i a les 23,30 h. CONCERT AMB ELS "THE DEANS", el grup més conegut del món del country line-dance, per primera vegada a Catalunya.


Este artículo proviene de Música Country - BILLYCOUNTRY - Tu Diario de Música Country
http://www.billycountry.com

La dirección de esta noticia es:
http://www.billycountry.com/modules.php?name=News&file=article&sid=109